<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Uravalmennus nuorille

Aloitusaika:
4.3.2019 9:00
Lopetusaika:
29.3.2019 15:00
Paikka:
Hämeenlinna
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Häme
Kuvaus:

Tervetuloa nuorille suunnattuun uravalmennukseen!

Valmennuksen tavoitteena on löytää osallistujalle konkreettinen jatkopolku kohti työ- tai opiskelupaikkaa. Valmennuksella tutustutaan eri aloihin ja omiin mahdollisuuksiin hakeutua itseään kiinnostavalle alalle. Uravalmennuksen aikana osallistujat hakevat aktiivisesti työpaikkoja.

Ryhmävalmennuksen aikana:

  • Muodostat mm. selkeämmän kuvan osaamisestasi ja saat välineitä oman alan selvittämiseen. Saat tietoa opiskelualojen ja työelämän vaatimuksista ja tutustut sinua kiinnostaviin ammatteihin ja koulutusmahdollisuuksiin. Tavoitteena on, että valmennuksen aikana haet sinulle soveltuvia työpaikkoja.

Henkilökohtaisen ohjauksen aikana:

  • Saat tarpeesi mukaan tukea omalla polullasi eteenpäin ja laaditte yhdessä valmentajan kanssa konkreettisen jatkosuunnitelman.

Valmennuksella opitaan käytännönläheisesti mm. pari- ja ryhmätyöskentelyn kautta sekä monipuolisesti muiden menetelmien kautta. Valmentaja tukee
omalla urapolulla etenemistä sekä saattaa osallistujan monipuolisten kanavien sekä laajan verkoston kautta työ- ja koulutusvaihtoehtojen äärelle. Valmennuksella
osallistuja saa myös tarpeen mukaan tukea omalla urapolulla ja valmennus kohdennetaan aina valmennuksen osallistujien tarpeisiin.

Aika ja paikka:

Aika: 4.3. – 29.3.2019 klo 9:00 – 15:00
Paikka: Hotelli Emilia, Raatihuoneenkatu 23, 13100 Hämeenlinna
Uranumero: 683954

Miten mukaan?

Valmennukseen hakeudutaan ottamalla yhteyttä TE-toimistoon. Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti oman vastuuasiantuntijan kautta sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli sinulla ei ole tiedossa nimettyä TE-toimiston asiantuntijaa, voit olla yhteydessä osoitteeseen valmennukset.hame@te-toimisto.fi. tai numeroon 0295 025 500 (henkilöasiakkaat).

Esite