Kalenteri

« Takaisin

Ovi ammattiin -koulutustapahtuma

Aloitusaika:
23.10.2019 13:00
Lopetusaika:
23.10.2019 15:00
Paikka:
Tampere
Tyyppi:
Koulutusinfo, Muut
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Ovi ammattiin -koulutustapahtuma keskiviikkona 23.10.2019.

Kun tarvitset uutta osaamista tai harkitset uuteen ammattiin kouluttautumista, tule tutustumaan eri koulutusvaihtoehtoihin keskiviikkona 23.10. klo 13-15 välisenä aikana järjestettävään Ovi ammattiin -koulutustapahtumaan.

Tilaisuuden aikana pääset tapaamaan kouluttajia sekä ohjaajia ja saat mahdollisuuden tutustua aikuiskoulutuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin. Tilaisuus järjestetään Pirkanmaan TE-toimiston Tampereen toimipaikan 1. kerroksessa.

Paikka: Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere.

Tule mukaan ja avaa ovi ammattiin!

Tapahtumassa mukana

Tapahtumassa pääset tapaamaan myös Pirkanmaan TE-palveluiden ja Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden osaamisen kehittämiseen suuntautuneita asiantuntijoita.

Kouluttajien ilmoittautuminen tapahtumaan

Kouluttajien ilmoittautuminen Ovi ammattiin -koulutustapahtumaan on päättynyt.

Ovi ammattiin -tapahtumassa koulutusta tarjoavat organisaatiot pääsevät esittelemään vaihtoehtoja kävijöille, jotka tarvitsevat uutta osaamista tai harkitsevat uuteen ammattiin kouluttautumista. Tilaisuuden keskiössä ovat etenkin pirkanmaalaisten aikuiskoulutusta tarjoavien oppilaitosten monipuoliset mahdollisuudet. Tapahtumaan mukaan ilmoittautuneille kouluttajille on lähetetty tarkempi ohjeistus osallistumisesta. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Pirkanmaan aikuskoulutusverkoston kanssa.