<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Asiakkuus- ja myyntineuvottelijaksi LähiTapiolan tuotteille

Aloitusaika:
16.1.2019 14:00
Lopetusaika:
16.1.2019 15:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Oletko myyntihenkinen asiakaspalvelija?
Locorum Oy etsii useampia työntekijöitä toimimaan osana myynti -ja ajanvaraustiimiä, joissa henkilö -tai yritysasiakkaita palvellaan puhelimitse. Työ on asiakkaiden vakuutustarpeiden kartoittamista ja asiakaskäyntien sopimista LähiTapiolan vakuutusedustajille.
Perehdyttämisjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä myös vakuutusten myyntiin. Aikaisempi kokemus on hyödyksi, mutta ei välttämättömyys. Järjestämme kaikille työntekijöille kattavan perehdytyksen työtehtävään. Myynnillisestä otteesta on hyötyä työssä. Mitä paremmin suoriudut, sitä paremmin tienaat. Perustekemisellä tuntipalkan saa helposti 13-15€/h. Hyvällä ja laadukkaalla tekemisellä tuntipalkan saa vielä huomattavasti korkeammaksi. Työskentely tapahtuu LähiTapiolan tiloissa Kuopion keskustan tuntumassa. Sopimuksen mukaan voit työskennellä myös etänä mistä päin Suomea tahansa.
Olemme kasvava yritys ja haluamme innovatiivisia, myyntihenkisiä ja aitoja tekijöitä osaksi tiimiämme. Mahdollisuudet tulevaisuuden osalta ovat rajattomat, joten hyppää mukaan timanttiseen liigaamme jo alkuvaiheessa.

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen klo 14.00 ja kysy paikoista tarkemmin joko paikan päällä TE-palvelut Messissä Kuopiossa tai seuraa lähetystä screeniltä IIsalmen Messissä (Karjalankatu 3, Iisalmi) tai osallistu netissä sivuiltamme, Youtube -kanavalta tai Facebook sivuiltamme, joiden kautta voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

Lähetä hakemuksesi: locorum.fi/rekrytointi