<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Koulutuskeskiviikko: Voiko työttömänä opiskella?

Aloitusaika:
23.10.2019 12:00
Lopetusaika:
23.10.2019 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

 

Aika: Keskiviikko 23.10. klo 12-14

Paikka: Ison Omenan palvelutori, Suomenlahdentie 1, Espoo

Kiinnostaako opiskelu?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta Espoon Työllisyyden palvelutorille. TE-palvelujen asiantuntija on Koulutuskeskiviikkona paikalla kertomassa siitä, millaisia mahdollisuuksia työttömällä on opiskeluun. Tervetuloa mukaan!

Palvelutorin Koulutuskeskiviikkojen ja muiden lokakuun tapahtumien ohjelman löydät täältä.

Työllisyyden palvelutori palvelee yli 30-vuotiaita työnhakijoita joka viikko tiistaista torstaihin klo 11-15 Ison Omenan kauppakeskuksen kolmannen kerroksen Palvelutorilla. Tarjolla on henkilökohtaista neuvontaa työhakuun ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Torilla on myös viikoittaiset teemapäivät.

Työnhakutiistaina saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen ja vinkkejä työnhakuun.
Koulutuskeskiviikkona klo 12-14 Työllisyyden palvelutorilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Tarjolla on myös erilaisia tietoiskuja.  
Työnantajatorstaina klo 12-14 tavattavissa on rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia. Kerran kuussa Työllisyyden palvelutorilla on isompi rekrymarkkinatilaisuus.

Viikko-ohjelman löydät Palvelutorin Facebook-sivuilta ja Ison Omenan palvelutorin aulan digitaalisilta näytöiltä. Espoon, Helsingin ja Vantaan Työllisyyden palvelutorien tapahtumat löytyvät myös osoitteesta www.tyollisyydenpalvelutori.fi