<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Stora Enso etsii kesätyöntekijöitä

Aloitusaika:
23.1.2020 14:00
Lopetusaika:
23.1.2020 15:00
Paikka:
Varkaus ja Messilive.fi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Kiinnostaako sinua kesätyöt Stora Ensolla Varkaudessa?

Varkauden pakkauskartonkitehdas palkkaa tulevana kesänä harjoittelijoita erilaisiin kartonki- ja selluteollisuuden tuotantotehtäviin, laboratorioon sekä tuotannon esimiestehtäviin. Lisäksi tarvitsemme kesätyöntekijöitä toimitusketjun hallintaan liittyviin toimistotehtäviin. Kunnossapitoyhtiömme Efora tarjoaa harjoittelupaikkoja erilaisissa kunnossapidon tehtävissä.

Toivomme hakijoilta alan korkeakoulu- tai AMK-opintoja tai soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Odotamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ryhmätyöskentelyä varten sekä halukkuutta työskennellä vuorotyössä. Tehtäviin valittaville henkilöille teetetään terveystarkastus ja huumausainetesti.

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta. Voit myös seurata lähetyksiä livenä tai screeniltä paikan päällä joko TE-palvelut Messissä Kuopiossa (Kauppakeskus Apaja), Iisalmen Messissä (Karjalankatu 3) tai Varkauden Messissä (Wredenkatu 2).