Kalenteri

« Takaisin

Ota työnhaku haltuun! -webinaari

Aloitusaika:
7.7.2020 13:00
Lopetusaika:
7.7.2020 15:00
Paikka:
Häme
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Häme
Kuvaus:

Tämä työnhaun verkkovalmennus on tarkoitettu juuri työnhakunsa aloittaneille. Valmennuksen aikana saat tietoa ja neuvoja, miten voit edistää työnhakuasi ja miten TE-toimisto on siinä apunasi. Valmennuksessa jokainen osallistuja saa eväitä ja vinkkejä laatiakseen itselleen konkreettisen työnhakusuunnitelman.

Sisältö

  • Oman tilanteen kartoittaminen
  • Mitä on hyvä ottaa huomioon uudessa tilanteessa, miten tulee toimia, mistä saan tietoa ja apua?
  • Vinkkejä konkreettisen työnhakusuunnitelman laatimiseen ja apua oman työnhakutyylin löytämiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!