<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Pohjois-Savon TE-toimisto hakee viestinnän harjoittelijoita

Aloitusaika:
15.8.2019 14:00
Lopetusaika:
15.8.2019 15:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:
 

Pohjois-Savon TE-toimisto hakee kahta viestinnän harjoittelijaa Kuopion toimipisteisiin syksyksi 2019.

Toinen harjoittelupaikka on Kallanrannan toimipisteellä organisaation viestinnän ja markkinoinnin parissa ja toinen Kauppakeskus Apajan toimipisteellä yrityspalveluiden MessiLive.fi –rekrytointipalvelun viestinnän ja markkinoinnin parissa.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti sisäisen ja ulkoisen viestinnän työtehtäviä, mm. sosiaalisen median sisällöntuotantoa, videotuotantoa, grafiikoiden tekoa, verkkosivujen päivittämistä sekä viestinnän ja markkinoinnin suunnittelua ja kehittämistä erilaisissa projekteissa. Hakija voi olla esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin, digiviestinnän tai media-alan opiskelija, jolla on jo perustaidot viestinnän alalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, uskallusta tarttua erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin työtehtäviin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme viihtyisät ja toimivat työskentelyedellytykset innovatiivisessa työympäristössä sekä mukavan tiimin työskentelyn tueksi.

Harjoittelujakson alkamisajankohta on 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelu on palkallinen.

Tutustu työnantajaan:

Katso mitä viestinnäharjoittelijat Emma ja Ilona kertovat harjoittelustaan kesällä 2019 Pohjois-Savon TE-toimistossa, linkki videoon.

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen Messissä ja toisin päin.