<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Tuu#Messiin 2018 -rekrymessut + bussikuljetukset

Aloitusaika:
2.2.2018 13:00
Lopetusaika:
2.2.2018 19:00
Paikka:
Uusikaupunki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Varsinais-Suomi
Kuvaus:

Paikka: Uusikaupunki 400-areena, Pohitullin palloiluhalli, Pohjoistullitie 3, Uusikaupunki

Lähde tutustumaan Vakka-Suomen tarjoamiin mahdollisuuksiin niin työnteossa, asumisessa kuin opiskelussakin. Tuu#Messiin on kaikille avoin kaksiosainen messutapahtuma.

Aamupäivän teemana on TET-messut, jolloin kouluista tulee paikalle suuri määrä lapsia ja nuoria tutustumaan seudun yrityksiin ja opiskelumahdollisuuksiin.

Iltapäivä painottuu seudulla oleviin avoimiin työpaikkoihin, myös kesätyöpaikkoihin, sekä sujuvaan arkeen koko Vakka-Suomessa. Messuille on kutsuttu mukaan yrityksiä, työnantajia, oppilaitoksia, kuntia ja yhdistysten, järjestöjen ja vapaa-ajan edustajia. Lisäksi mahdollisuus pika-rekryyn.

Tapahtuman nettisivut, mm. näytteilleasettajien luettelo

HUOM! Järjestämme tapahtumaan ilmaisia edestakaisia bussikuljetuksia eri paikkakunnilta. Klikkaamalla reittiä näet aikatalut ja voit ilmoittautua mukaan.

Turku - Raisio - Masku - Nousiainen - Mynämäki - Uki

Salo - Paimio - Kaarina - Turku - Uki

Helsinki - Espoo - Lohja - Uki

Forssa - Huittinen - Eura - Laitila - Uki

Pori - Luvia - Eurajoki - Rauma - Uki

26.1.: Webropol-ilmoittautumisessa on ollut teknisiä ongelmia. Jos ei ilmoittautuminen tunnu menevän läpi etkä saa vahvistusmeiliä, lähetä viesti osoitteeseen timo.rautavirta@te-toimisto.fi ja kerro siinä kysytyt tiedot (nimi, sähköposti, puhelin sekä pysäkki josta tulet kyytiin)

Tervetuloa!