<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Harjoittele videohaastattelua

Aloitusaika:
18.6.2018 13:00
Lopetusaika:
18.6.2018 15:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

-----

Valmennuksessa harjoitellaan nimensä mukaisesti videohaastattelun tekemistä. Osallistuja pääsee tutustumaan videohaastatteluun haastattelumuotona, saa vinkkejä valmistautumiseen sekä teknisiä vinkkejä oman haastatteluvastauksen nauhoittamiseen. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tutustua yleistyvään videohaastatteluun ja sen käytäntöihin.

Sisältö

  • videohaastattelu haastattelumuotona
  • vinkkejä valmistautumiseen ja haastattelun tekemiseen
  • teknisiä vinkkejä oman haastatteluvastauksen nauhoittamiseen.

Luennon jälkeen saat linkin Recright-alustalle, jossa voit jättää videohakemusharjoituksesi valmentajalle kommentoitavaksi sekä mahdollisuuden vastata videohaastattelun esimerkkikysymyksiin.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!