<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Siivousala tutuksi

Aloitusaika:
21.5.2019 9:00
Lopetusaika:
21.5.2019 11:00
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:


Aika: 21.5.2019 klo 9:00-11:00
Paikka: webinaari

Huomioithan, että webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

Tämä verkkovalmennus on hyödyllinen kaikille siivousalasta kiinnostuneille työnhakijoille. Luennolla pohditaan, minkälaisia ominaisuuksia siivousalalla tarvitaan sekä millaisia työnkuvia ja tehtäviä alalla tyypillisesti on. Verkkoluennolla on paikalla myös alan työnantajia!

Sisältö:
• Miksi kannattaa hakeutua siivousalan työtehtäviin?
• Mitä siivousala pitää sisällään?
• Mitä ominaisuuksia siivousalan työtehtävissä tarvitaan?
• Mistä siivousalan työpaikkoja löytää?

Valmennuksen jälkeen sinulla on kattava kuva siivousalasta, sen ominaispiirteistä ja vaatimuksista. Tiedät myös, mistä voit alkaa siivousalan töitä etsimään.

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!