<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Seure rekrytoi koulunkäyntiavustajia Ohjaamo Helsingissä

Aloitusaika:
17.5.2018 13:00
Lopetusaika:
17.5.2018 16:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Osallistu Seure henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytilaisuuteen Ohjaamo Helsingissä to 17.5. ja aloita työt koulunkäyntiavustajana! Tilaisuus on suunnattu 18-30-vuotiaille nuorille.

Paikka: Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48

Aika: 17.5. klo 13-16

 

Rekrytointitilaisuus alkaa klo 13, ethän myöhästy.

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuutin haastattelut.  Tilaisuus voi siis kestää useita tunteja. Mukaasi tarvitse valmiiksi tulostetun CV:n, koska annat sen lyhyessä haastattelussa työnantajalle.  Edellytyksenä osallistumiseen on, että alla oleva työkuvaus sopii sinulle.

Koulunkäyntiavustaja työskentelee yhdessä opettajan ja mahdollisten muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Työtehtäviin saattaa kuulua myös iltapäivätoiminnan ohjaamista. Töitä on tarjolla sekä ala- että yläkouluissa niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Koulunkäyntiavustajan työ on monipuolista ja työn luonne ja painopisteet vaihtelevat tehtävästä riippuen. Tarjolla on pidempiaikaisia määräaikaisia työsuhteita tai sijaisuuksia koko lukuvuodelle 2018-2019. Työkohteina ovat pääkaupunkiseudun suomen- ja ruotsinkieliset peruskoulut.

Pätevän koulunkäyntiavustajan tuntipalkka on 11,93 €/h. Epäpätevän koulunkäyntiavustajan palkka on 11,57 €/h. Peruspalkan lisäksi maksetaan muut mahdolliset palkanlisät.

 

Edellytämme hakijoilta

  • Hyvää suomen kielen tai ruotsin kielen taitoa
  • Noin 2 kk:n kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta, erityistä tukea tarvitsevien lasten tai nuorten parissa toimimisesta noin 2 kk kokemusta
  • TAI soveltuvaa alan koulutusta esim. lähihoitaja, kehitysvammaisten hoitaja, päivähoitaja, koulunkäyntiavustaja, lastenhoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai yhteisöpedagogin tutkintoa
  • Vastuullisuutta, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

 

Ota printattu CV mukaasi ja myy itsesi työnantajalle. CV:n voit tehdä ja printata ennakkoon Ohjaamoissa.

Ilmoittaudu mukaan: Arja Kukkonen, p. 0295040617, arja.kukkonen@te-toimisto.fi

 

OHJAAMO HELSINKI, FREDIRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA KLO 12-17, TI-KE KLO 10–17