<< Takaisin

Kalenteri

Verkkoluento: Menesty haastattelussa

Aloitusaika:
17.1.2020 9:00
Lopetusaika:
17.1.2020 11:00
Paikka:
webinaari
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 17.1.2020 9:00-11:00
Paikka: Webinaari

Huomaathan, että webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta. Mikäli webinaarissa käsitellään TE-toimiston palveluita, ne voivat olla Uudellamaalla erilaisia. Muilta osin webinaarin aiheet ovat paikasta riippumattomia.

Tämä valmennus tarjoaa tilaisuuden oivalluksille ja antaa parempia valmiuksia työhaastattelussa menestymiseen. Huolellinen valmistautuminen työhaastatteluun antaa hyvät mahdollisuudet onnistumiseen. Valmennuksessa keskustellaan yhdessä monista työhaastatteluun liittyvistä asioista, ja se on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  

Sisältö
• Miten tuoda oma osaaminen työhaastattelussa esille?
• Millaisia asioita työnhaussa ja työhaastattelussa kannattaa korostaa?
• Miten onnistua haastattelutilanteessa?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkovalmennukseen

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Tervetuloa mukaan!