<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Tietosuojavastaavaksi sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun?

Aloitusaika:
16.1.2019 10:00
Lopetusaika:
16.1.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja Messilive.fi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:
 

Haluatko maakuntavalmistelun asiantuntijaksi tietosuoja-asioissa?

Tietosuojavastaavana pääset kehittämään tietosuojaan liittyvää toimintaa ja huolehdit osaltasi tietosuojan toteutumisesta osana uudistusta. Seuraat henkilötietojen käsittelyä ja autat tietosuojasäännösten noudattamisessa, organisoit, ohjaat ja valvot tietosuojan turvaamista koskevaa toimintaa ja toimit yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. Tietosuojavastaava valvoo maakunnan tietosuojapolitiikan täytäntöönpanoa ja soveltamista, kuten vastuunjakoa, käsittelyyn osallistuvan henkilöstön koulutusta ja tietosuojaa koskevia tarkastuksia. Tietosuojavastaava raportoi johdolle tietosuojan tilasta ja kehittämistarpeista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus tietosuojavastaavan tehtävistä, erityisesti potilastietojen käsittelyyn liittyvistä tehtävistä sekä sähköistä arkistointia koskevista tehtävistä. Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä henkilötietojen käsittelyyn liittyvään lainsäädäntöön ja sen vaatimuksiin, kykyä itsenäiseen suunnitteluun ja toimeenpanoon sekä innostusta kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja työn kesto on vuoden 2019 loppuun. Tehtävä jatkuu, mikäli uudistusta koskeva lainsäädäntö etenee ja siihen saatava valmistelurahoitus jatkuu.

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen klo 10.00 ja kysy paikasta tarkemmin joko paikan päällä TE-palvelut Messissä Kuopiossa tai seuraa lähetystä screeniltä IIsalmen Messissä (Karjalankatu 3, Iisalmi) tai osallistu netissä sivuiltamme, Youtube -kanavalta tai Facebook sivuiltamme, joiden kautta voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

Vapaamuotoinen hakemus tulee toimittaa viimeistään 31.1.2019 klo 12.00 joko alla olevan linkin lomakkeen kautta tai sähköpostitse tarja.miettinen@pohjois-savo.fi. www.pohjoissavo2019.fi/ajankohtaista-2/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu www.messilive.fi