Kalenteri

« Takaisin

Rekrytilaisuus Suoramarkkinointi Mega

Aloitusaika:
19.11.2019 13:15
Lopetusaika:
19.11.2019 15:00
Paikka:
Forssa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Häme
Kuvaus:

Tervetuloa rekry-tapahtumaan. Tilaisuus järjestetään Hämeen TE-toimiston Forssan toimipaikassa, Kartanonkatu 10, Forssa

Myyntityössä on tulevaisuutta

Nyt on hyvä työpaikka tarjolla Sinulle!

Suoramarkkinointi Mega Oy on vuonna 1986 perustettu, Suomen johtava telemarkkinointiyritys. Kuulumme Alma Media –konsernissa Alma Talent -liiketoimintayksikköön.

Haemme Forssan toimistollemme uusia kykyjä kilpailuttamaan asiakkaiden sähkösopimuksia Helen Oy:n  toimeksiannosta. Helen (aiemmin Helsingin energia) on  vastuullinen ja energiaratkaisuistaan palkittu,  Suomen toiseksi suurin sähköyhtiö.

Toivomme Sinulta selkeää Suomen kielen taitoa, pitkäjänteisyyttä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä halua tehdä sosiaalista toimistotyötä, jossa omalla panoksellasi voit vaikuttaa ansioihisi.  Aikaisempaa kokemusta sähköalalta tai telemarkkinoinnista on avuksi, mutta et sitä välttämättä tarvitse, sillä annamme työhön tarvittavan koulutuksen. Tarjoamme sinulle hyvän ja palkitsevan työn luotettavan työnantajan palveluksessa mukavassa työporukassa sekä säännöllisen tulostesi mukaisen palkan 2 viikon välein.  Maksamme myös jatkuvan 9€:n takuupalkan turvaksesi.

Työaikamme ovat päivävuorossa ma-pe klo 8.30-16 ja iltavuorossa (osa-aika) 3-5 iltana ma-pe 4,5h/pvä klo 16.10-20.40 ja la 11.00-17.00.  Myös päivävuorossa voi tarvittaessa olla osa-aikatyömahdollisuus.

Kiinnostuitko?  Rekry-tapahtumassa 19.11. klo13.15-15 on paikan päällä myyntipäällikkö Ulla Partanen, joka mielellään kertoo lisää toiminnasta. Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme.

Jos aikataulu ei sovi sinulle, laita hakemuksesi osoitteessa www.sm-mega.fi tai ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää ja sovitaan mahdollisesti työhaastatteluaika. Myyntipäällikkö Ulla Partanen puh. 045-77313801