<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutuksella elintarvikekuljettajaksi

Aloitusaika:
3.12.2019 10:00
Lopetusaika:
3.12.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Hakuaika päättyy: 12.12. klo: 23:45

Kiinnostaako elintarvikekuljetus?

Experant Oy on vuonna 1963 perustettu kuopiolainen perheyritys. Vuosien varrella yritys on kasvanut valtakunnallisesti operoivaksi täyden palvelun kuljetusliikkeeksi, joka hallitsee koko logistiikkaketjun alusta loppuun saakka. Toimipaikka on Kuopion Pienessä Neulamäessä. Yrityksessä panostetaan laadukkaaseen toimintaan. Henkilöstön työviihtyvyys on hyvällä tasolla ja työvälineet nykyaikaisia.

Koulutukseen kuuluu myös elintarvikelogistiikkaan liittyviä aiheita mm. jäähdytyslaitteet, kylmäketjujen hallinta sekä lämpösäädellyt kuljetukset ja terminaalitoiminnot. Osa koulutuksen sisällöistä voidaan henkilökohtaistaa opiskelijan aiemmin hankkiman osaamisen mukaan. Koulutuksen tavoitteena on oppia elintarvikekuljetusten jakelu- ja runkokuljettajan tehtäviin ja terminaalityöskentelyyn. Tavoite on, että alalle sopivat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen Experant Oy:n palvelukseen logistiikan ammattilaisiksi. Työvuorot ovat pääasiassa yövuoroja sunnuntai-ilta - lauantai aamu, joten valmius vuorotyöhön on välttämätön edellytys koulutukseen valittaville. Pääsääntöisesti työt alkavat illalla ja kestävät seuraavaa aamuun. Työtä tehdään 2-viikkojaksoissa (80h/2vkoa). Kouluttajana toimii Traffica. Lisätietoja: bit.ly/35GZLAn

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta. Voit mymyös seurata lähetyksiä livenä tai screeniltä paikan päällä joko TE-palvelut Messissä Kuopiossa (Kauppakeskus Apaja), IIsalmen Messissä (Karjalankatu 3) tai Varkauden Messissä (Wredenkatu 2).