Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Erottuva CV ja hakemus edistyneille

Aloitusaika:
5.8.2020 9:00
Lopetusaika:
5.8.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Erottuva CV ja hakemus edistyneille -verkkoluento on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo olemassa ansioluettelo- ja työhakemuspohjat. Luennon tarkoituksena on saada osallistuja näkemään omat työnhaun asiakirjat työnantajan näkökulmasta. Käymme yhdessä läpi, mitä voisin ehkä vielä korostaa tai viilata asiakirjoissasi, että ne erottuvat positiivisesti eduksesi. Luennon aikana esittelemme myös perinteisistä työnhaun asiakirjoista poikkeavia erottautumistapoja. 

Sisältö

  • CV:n ja hakemuspohjan hiominen erottuvammiksi
  • Positiivisella tavalla edukseen erottuva työhakemus
  • Sähköinen portfolio, visuaalinen CV ja video-CV

Otathan omat asiakirjapohjasi esille verkkoluentoa varten.

Jos haluat työnhaun ohjaajalta palautetta asiakirjoistasi, voit lähettää CV:si ja hakemuksesi verkkoluennon jälkeen osoitteella pirkanmaa@springhouse.fi. Palvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu luennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkoluentoa voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.