<< Takaisin

Kalenteri

Työnantajatreffit: Mehiläinen

Aloitusaika:
20.11.2019 12:00
Lopetusaika:
20.11.2019 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Työnantajatapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: keskiviikko 20.11. klo 12.00-14.00
Paikka: Espoon Työllisyyden palvelutorin pop up -piste Kauppakeskus Sellossa, Leppävaaran asiointipisteen aula Sellon kirjastossa, Leppävaarankatu 9

Kouluttaudu oppisopimuksella hoiva-avustajaksi: tule kuulemaan ja keskustelemaan koulutusmahdollisuuksista ja työllistymisestä hoiva-alalle. Paikalla on myös Omnian asiantuntijoita kertomassa koulutuksista.
 

 

Työllisyyden palvelutori palvelee yli 30-vuotiaita työnhakijoita joka viikko tiistaista torstaihin klo 11-15 Ison Omenan kauppakeskuksen kolmannen kerroksen Palvelutorilla. Tarjolla on henkilökohtaista neuvontaa työhakuun ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Torilla on myös viikoittaiset teemapäivät.

Työnhakutiistaina saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen ja vinkkejä työnhakuun.
Koulutuskeskiviikkona klo 12-14 Työllisyyden palvelutorilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Tarjolla on myös erilaisia tietoiskuja.
Työnantajatorstaina klo 12-14 tavattavissa on rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia. Kerran kuussa Työllisyyden palvelutorilla on isompi rekrymarkkinatilaisuus.

Espoon, Helsingin ja Vantaan Työllisyyden palvelutorien tapahtumat löytyvät osoitteesta www.tyollisyydenpalvelutori.fi

Viikko-ohjelman löydät Palvelutorin Facebook-sivuilta ja Ison Omenan palvelutorin aulan digitaalisilta näytöiltä.