<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Sikla-konsenri rekrytoi vastaavia mestareita, työnjohtajia, LVI-alan osaajia sekä laatupäällikön

Aloitusaika:
23.11.2017 14:00
Lopetusaika:
23.11.2017 15:00
Paikka:
Messi ja MessiLive
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Uusimaa
Kuvaus:

Rekrytointitilaisuus 23.11.2017 kello 14.00 MessiLivessä ja Messissä, Apajan kauppakeskus, Kuopio.

Ohjelma
Työpaikkahaastattelussa Sikla-konsernin henkilöstöjohtaja Tuomo Hilliaho ja työmaamestari Matti Jurmu
Aiheena:
Sikla-konserni työnantajana
Avoimena olevat työpaikat, työtehtävät ja kriteerit
Millaisia henkilöitä haetaan
Hakuohjeet

Kesto keskustelusta ja kysymyksistä riippuen noin 20 - 40 minuuttia

Voit osallistua keskusteluun verkossa MessiLivessä tai tulla paikan päälle Messiin.

Sikla-konserni hakee palvelukseensa:

Vastaavia mestareita Kuopioon, Iisalmeen, Vaasaan, Espooseen ja Sipooseen
Maanrakennustöiden työnjohtaja Vantaalle
LVI-työnjohtaja / projektinhoitaja, toimipaikkana Jyväskylä, Tampere tai Vantaa
Sähkötyönjohtaja / projektinhoitaja, toimipaikkana Jyväskylä, Tampere tai Vantaa
LVI-suunnittelija, toimipaikkana Tupos, Vantaa, Lempäälä tai Jyväskylä
Sähkösuunnittelija, toimipaikkana Tupos, Vantaa, Lempäälä tai Jyväskylä
Työpäällikkö / Siklatilat, toimipaikkana Vantaa
Työpäällikkö / Siklatalot, toimipaikkana Vantaa, Lempäälä tai Tupos
Laatupäällikkö, toimipaikkana Vantaa tai Tupos
Rakenne- ja elementtisuunnittelija, toimipaikkana Tupos tai Liminka

Työnkuvat

Vastaava mestari Sipooseen, Espooseen, Vaasaan, Kuopioon ja Iisalmeen

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita uusille työmaille. Vaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus sekä useamman vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Maanrakennustöiden työnjohtaja Vantaan toimipisteeseen

Siklatilat Oy hakee maanrakennustöiden työnjohtajaa johtamaan rakennustyömaiden maanrakennustöitä. Tehtävän hoitaminen edellyttää maanrakennuspuolen rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta maanrakennustöiden suunnittelusta tai työnjohdosta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Työskentely tapahtuu Vantaan toimipisteestä käsin.

LVI-työnjohtaja / projektinhoitaja

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee LVI-työnjohtajaa / projektinhoitajaa työskentelemään toimitila-, päivä- ja hoivakotirakentamisen sekä asuntotuotannon parissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään LVI-insinöörin tai -teknikon koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohto- tai projektinhoitotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Tampereen tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Sähkötyönjohtaja / projektinhoitaja

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään sähköinsinöörin tai -teknikon koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinhoitotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Tampereen tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

LVI-suunnittelija

Siklatec hakee LVI-suunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu monipuolisten kiinteistöjen LVI-suunnittelu. Tarjoamme sinulle haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan ja edut sekä työyhteisön tuen. Vaatimuksena on LVI-insinöörin tai DI:n tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä kokemusta kiinteistöjen LVI-suunnittelu tehtävistä, yhteistyökykyä, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Voit työskennellä joko Tupoksen, Vantaan, Lempäälän tai Jyväskylän toimipisteestä käsin.

Sähkösuunnittelija

Siklatec hakee sahkösuunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu monipuolisesti kiinteistöjen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelu. Tarjoamme sinulle haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan ja edut sekä työyhteisön tuen. Vaatimuksena on sähköinsinöörin tai DI:n tutkinto kokemusta kiinteistöjen sähkösuunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä, yhteistyökykyä, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Sähköasentajan työkokemus katsotaan eduksi. Voit työskennellä joko Tupoksen, Vantaan, Lempäälän tai Jyväskylän toimipisteestä käsin.

Työpäällikkö

Siklatilat Oy hakee työpäällikköä. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Tulet työskentelemään työmaiden vastaavien mestareiden esimiehenä. Työskentely tapahtuu Vantaan toimipisteestä käsin.

Työpäällikkö

Siklatalot hakee työpäällikköä työnjohtajien esimieheksi johtamaan pientalotyömaiden toteutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta, organisointikykyä sekä soveltuvuutta työnjohtajien esimiehenä toimimiseen. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Tulet työskentelemään työmaiden vastaavien mestareiden esimiehenä. Työskentely tapahtuu Vantaan, Lempäälän tai Tupoksen toimipisteestä käsin.

Laatupäällikkö

Sikla Oy hakee laatupäällikköä, jonka tehtävänä on vastata Sikla-konsernin laatuasiakirjoista ja laatujärjestelmästä. Tehtävään soveltuva koulutus on rakennusmestari, rakennusinsinööri tai diplomi-insinööri. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusalan työnjohto- tai suunnittelukokemusta. Odotamme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä. Työskentely tapahtuu Vantaan tai Tupoksen toimipisteestä käsin.

Rakenne- ja elementtisuunnittelija

Siklatalot hakee rakenne- ja elementtisuunnittelijoita. Tehtävään soveltuva koulutus on rakennusinsinööri (DI/AMK) tai rakennusmestari (AMK). Vertex-suunnitteluohjelman osaaminen katsotaan eduksi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä. Työskentely tapahtuu Limingan tai Tupoksen toimipisteestä käsin. Odotamme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä.

Tervetuloa!

MessiLive.fi