<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Löydä piilotyöpaikat

Aloitusaika:
29.6.2018 9:00
Lopetusaika:
29.6.2018 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Huom! Webinaarien lähetys tulee Pirkanmaalta, joten mikäli luennolla käsitellään TE-toimiston palveluita, voivat nämä asiat olla jossain määrin eri kuin Uudellamaalla, mutta muut aiheet ovat paikasta riippumattomia.

-----

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat ideoita ja lähestymistapoja niiden työpaikkamahdollisuuksien löytämiseksi, jotka eivät ole vielä julkisesti haussa. Valmennuksen aikana saat käytännön vinkkejä niiden piilotyöpaikkojen löytämiseksi, jotka odottavat vain sopivan työntekijän yhteydenottoa. Valmennuksen aikana tehdään myös konkreettinen suunnitelma työpaikkojen metsästämiseksi.

Sisältö

  • Mitä piilotyöpaikat ovat?
  • Miten ja mistä piilotyöpaikkoja löytää?
  • Etsinnässä käytettävät eri kanavat
  • Käytännön toimet järjestelmälliseen työnhakuun
  • Jatkosuunnitelma työnhakusi tehostamiseksi

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!