Kalenteri

« Takaisin

Ropo Capital etsii ruotsia osaavia asiakasneuvojia

Aloitusaika:
2.7.2020 9:00
Lopetusaika:
2.7.2020 9:30
Paikka:
MessiLive.fi Online-lähetys
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

OHJELMASISÄLTÖ: 

Ulkoistettuja uuden ajan laskutuspalveluja yrityksille tarjoava Ropo Capital etsii ruotsia osaavia asiakasneuvojia vakituisiin työsuhteisiin Kuopion ja Porvoon toimistoille. Työ on loppuasiakaspalvelua eli asiakasneuvojana otetaan vastaan sisään tulevia asiakaskontakteja ja neuvotaan asiakkaita lasku- ja perintäasioissa.

Tällä hetkellä tarve on ainakin yhdelle ruotsia asiakaspalvelukielenä osaavalle asiakasneuvojalle. Tarkkoja koulutus- tai työkokemusvaatimuksia ei ole, mutta hakijalla tulee olla ruotsin kielen taidon lisäksi hyvä järjestelmäosaaminen, nopea oppimiskyky sekä vahvat multitasking-taidot. Kokemus eri toimialoilta, liiketoimintaosaaminen ja myös hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työhön perehdytetään kattavasti. Paikkaan otetaan vastaan hakemuksia ja potentiaalisia hakijoita haastatellaan toistaiseksi.

Yrityksen nettisivuilla on mahdollista jättää myös avoin hakemus mahdollisiin kausityöntekijän tehtäviin. Lisätietoja yrityksestä ja hakemisesta voit lukea osoitteesta: www.ropocapital.fi/fi/yritys/avoimet-tyopaikat/

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin netissä osoitteessa messilive.fi, MessiLive.fi Youtube-kanavalla tai MessiLive.fi Facebook-sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.