Kalenteri

Verkkoluento: Erottuva CV ja hakemus edistyneille

Aloitusaika:
26.7.2019 9:00
Lopetusaika:
26.7.2019 11:00
Paikka:
Webinaari
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 26.7.2019 klo 9-11
Paikka: Webinaari

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaiset ansioluettelo- ja työhakemuspohjat olemassa. Valmennuksen aikana on tarkoitus saada osallistuja näkemään omat työnhaun asiakirjat työnantajan näkökulmasta: mitä voisin ehkä vielä korostaa tai viilata? Valmennuksen aikana esitellään myös perinteisistä työnhaun asiakirjoista poikkeavia tapoja erottautua. 

Sisältö 

  • Minulla on jo CV ja hakemuspohja, mutta en ole löytänyt töitä. Miten saisin hiottua ne erottuvammiksi? 
  • Millainen on positiivisella tavalla edukseen erottuva työhakemus? 
  • Sähköinen portfolio, visuaalinen CV ja video-CV 

Otathan omat asiakirjapohjasi esille verkkoluentoa varten. Jos haluat työnhaun ohjaajalta palautetta asiakirjoistasi, voit lähettää CV:si ja hakemuksesi verkkoluennon jälkeen osoitteella pirkanmaa@springhouse.fi .

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. 

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!