Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Rainmaker

Aloitusaika:
12.9.2019 12:45
Lopetusaika:
12.9.2019 13:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Rainmaker etsii juuri sinua, asiakaspalvelun, myynnin tai ravintola-alan tuleva tekijä! Tule Ohjaamon Työnantajatreffeille Itäkeskuksen Stoaan 12.9. klo 13.00 tapaamaan Rainmakerin rekrytoijia.

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Rainmaker etsii:

Ständi- ja tapahtumamyyjiä pääkaupunkiseudulle

Tavoittelemme nyt sinua, joka olet kiinnostunut ihmisten kohtaamisesta, tykkäät toimia porukassa ja pidät itsesi haastamisesta. Tarjoamme sinulle vakituista myyjän tehtävää useissa eri myyntikanavissa, toimeksiantajina (Moi-mobiili, Väre, Fortum, Sanoma ja Telia). Aiempaa myyntikokemusta et tarvitse, sillä tehtävään kuuluu jatkuva myyntikoulutus ja -valmennus.

Myyntityö tässä myyntikanavassa on aktiivista tarjontamyyntiä myyntipisteillä pääkaupunkiseudulla. Myyjänä kartoitat ja neuvottelet asiakkaittesi kanssa juuri heille sopivat tuotteet lisäarvopalveluineen.

Työtä ei tehdä kuitenkaan yksin, sillä meillä pääset tekemään töitä hyvässä ja tiiviissä porukassa. Tiiminvetäjäsi sekä muu porukka auttavat sinua ensimmäisestä päivästä lähtien onnistumaan, sillä sinun menestyksesi on meidän kaikkien menestys.

Työaika: 15-37,5h/vko
Palkka: 10€/h + provisiot

Myyntineuvottelija Fortumin tiimiin

Etsimme nyt uusia myyjiä liittymään joukkoomme. Tule mukaan luomaan Fortumin asiakkaiden arjesta ympäristöystävällisempää ja näin myös parempaa.

Fortumin kanssa pääsee tekemään puhtaampaa maailmaa, kun pääset tarjoamaan asiakkaille takuuvarmoja ja tunnettuja energiaratkaisuja. Tämän lisäksi, saat työskennellä mukavien ja kannustavien työkaverien kanssa ja ammattitaitoisten esimiesten tuella.

Emme odota sinulta aiempaa kokemusta myynnistä, tai tältä toimialalta, vaan rempseää asennetta, sinnikkyyttä ja halua oppia uutta. Työssä oppii kaiken myynnistä sekä siitä mitä tarkoittaa hyvä ja henkilökohtainen asiakaskokemus. Yleisesti ottaen arvostamme mutkattomuutta, joka näkyy muun muassa siinä että voit myöhemmin työskennellä myös muissa toimipisteissämme, esimerkiksi Espanjassa.

Työaika: 15-30h/vko
Palkka: 12€/h + provisio

Ravintola-alan työntekijöitä

Haemme Sali- ja keittiöpuolen tekijöitä yhteistyökumppaniravintoloille. Olit sitten alan konkari, tai olet vasta-alkaja ja haluat alalle, löytyy meiltä varmasti mukavia keikkoja tai vaikka se oma vakipaikka – mikä sinulle sopii parhaiten.

Henkilöstöpalvelut

Rainmakerin henkilöstöpalvelut tarjoaa vuokratyöpaikkoja lyhyistä keikkatöistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät vaihtelevat kaupallisen alan paikoista taksinkuljettajiin.

Ota mukaan useita tulostettu CV.

lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki) to 12.9. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!