Kalenteri

LinkedIn-työpaja, osa 1: Profiili haltuun!

Aloitusaika:
13.9.2019 9:15
Lopetusaika:
13.9.2019 10:45
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

 

LinkedIn-työpaja, osa 1: Profiili haltuun!                                

Aika: 13.9 klo 9.15-10.45

Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Upseerinkatu 1, Espoo, neuvotteluhuone Marsalkka

Onko sinulla LinkedIn-profiili, mutta kaipaat lisää vinkkejä ja tietoa sen käyttämiseen? Taustakuva hukassa, otsikko ja tiivistelmä vaiheessa, etkä tiedä mitä kaikkea pitäisi täyttää ja minne?

Jos tunnistat itsesi, niin tervetuloa LinkedIn-työpaja, osa 1: Profiili haltuun! -tapahtumaan, jossa käymme läpi profiilin eri osiot alusta loppuun, sekä annamme vinkkejä ja neuvoja osioiden täyttämiseen. Pajan aikana kerromme mm. millainen on hyvä taustakuva, miten otsikon saa herättämään rekrytoijien huomion ja miten omaa profiilia saa muokattua kiinnostusta herättäväksi kokonaisuudeksi!

Sinulla pitää olla oma profiili luotuna. Ota mukaan oma kone/muu laite, jotta pystyt seuraamaan pajan etenemistä oman profiilisi kautta, sekä muokkaamaan omaa profiilia jo pajan aikana. Muistathan ottaa myös kirjautumistunnukset mukaan!

Voit halutessasi ilmoittautua myös LinkedIn-työpaja, osa 2: Aktiivisuus ja työnhaku tutuiksi! -tapahtumaan, joka pidetään samana päivänä tämän työpajan jälkeen.

Työpajan kesto on 1,5 h ja paikkana toimii Avec-rakennuksen neuvotteluhuone Marsalkka, joka sijaitsee Espoon TE-toimistoa vastapäätä.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta: 

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=E1CCED45FE08E724C225843B0021C877

Ilmoittaudu viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä. Työpajaan mahtuu max. 10 osallistujaa.

HUOM! Tämä ilmoittautuminen koskee vain LinkedIn-työpaja, osa 1: Profiili haltuun! -tapahtumaa. Ilmoittaudu erikseen LinkedIn-työpaja, osa 2: Aktiivisuus ja työnhaku tutuiksi! -tapahtumaan, jos haluat osallistua kumpaankin pajaan.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta leppavaara@springhouse.fi