Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: AVARN Security

Aloitusaika:
22.10.2019 13:00
Lopetusaika:
22.10.2019 15:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Kiinnostaako turvallisuusala? AVARN Security etsii sekä alan osaajia että sille koulutettavia henkilöitä! Tule tutustumaan AVARNin työmahdollisuuksiin Itäkeskuksen Stoaan ti 22.10. klo 13.00!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

AVARN Security tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. AVARN Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää.

Työntekijöitä asiakaspalvelu- ja turvallisuusalan tehtäviin pääkaupunkiseudulle! Onko syksyn suunnitelmat vielä auki? Ehkä opiskelupaikka jäi saamatta ja etsit tulevaksi vuodeksi työpaikkaa. Vai onko kenties haussa pidempiaikainen työsuhde yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä uralla? AVARN Securityllä on paljon paikkoja auki turvallisuuden ja asiakaspalvelun parissa!

Haemme eri puolella pääkaupunkiseutua sijaitseviin kohteisiin aulapalveluhenkilöitä, vartijoita, järjestyksenvalvojia ja poliisin tai rajavartiolaitoksen avuksi asetettuja järjestyksenvalvojia. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia, osa- ja kokoaikaisia ja työntekijät tulevat työllistymään monipuolisiin turvallisuusalan työtehtäviin. Työtä on tarjolla niin päivä- kuin yövuoroissa, arkisin sekä viikonloppuna. Voimme siis tarjota työtehtäviä joustavasti monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mitä odotamme sinulta, tulevalta turva-alan superstaralta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Näillä taidoilla pääset jo hyvin pitkälle.

Turvallisuusalan erityisluonteen vuoksi muutama muukin ominaisuus tai taito täytyisi löytyä. Jos myös seuraavat edellytykset täyttyy, olet jo melkein valmis.

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Nuhteeton tausta
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Taskussa vartija- tai järjestyksenvalvojakortti tai vähintään halukkuus ja mahdollisuus kouluttautua

Vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtävissä edellytyksenä on asianmukainen lupa / pätevyys. Jos sinulta ei lupaa vielä löydy, ei hätää. AVARN Security tarjoaa tarvittaessa peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen tehtäviin. Näistä kerromme sinulle mielellään lisää, kun sovimme tapaamisen pääkonttorillemme Helsingin Pitäjänmäkeen.

Mitä arvostamme erityisesti?

Katsomme isoksi eduksi, jos olet jo kokeneempi turvallisuusalan osaaja, jolta löytyy vartija- tai järjestyksenvalvojakortti ja aiempaa työkokemusta. Arvostamme myös kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, kielitaitoa ja erilaisia turvallisuusalan koulutuksia.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen ja monipuoliseen turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja

monipuolinen työterveyshuolto. Isossa yrityksessämme etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

AVARN Securityn työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisöämme että asiakkaidemme turvallisuutta. Arvostamme meillä työskenteleviä alan parhaita osaajia, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää.

Mukana myös Amiedu koulutuspoluista kertomassa.

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki) ti 22.10. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!