Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutuksen kautta töihin Kuljetus Weeman Oy:lle!

Aloitusaika:
22.10.2019 10:00
Lopetusaika:
22.10.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Muut
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Haluatko työllistyä elintarvikekuljetusten jakelu- ja runkokuljettajan tehtäviin?

Kuljetus Weeman hakee RekryKoulutuksen kautta lisää tekijöitä! Koulutukseen kuuluu mm. C- tai CE-ajokortti, tavaraliikenteen perustason ammattipätevyys, tieturva 1-, työturva-, ensiapu- ja trukkikortti sekä hygieniapassi. Koulutukseen kuuluu myös elintarvikelogistiikkaan ja laatuvaatimuksiin liittyviä aiheita mm. jäähdytyslaitteet, kylmäketjujen hallinta sekä lämpösäädellyt kuljetukset ja terminaalitoiminnot.

Koulutus alkaa maanantaina pe 27.12.2019 ja päättyy 20.7.2020. Koulutuspaikkana toimivat Traffica Oy, Kartanonkatu 15, Kuopio ja Kuljetus Weeman Ky, Rauhalandentie 8, Kuopio.

Katso myös esittelyvideo osoitteessa: www.weeman.fi/#video

Kuljetus Weeman Ky on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut hoitamaan etenkin lämpösäädeltyjä elintarvikekuljetuksia nouto-, jakelu- ja runkoliikenteessä. Yrityksen kotipaikka on Kuopiossa ja toiminta-alueena on lähes koko Suomi. Yrityksen liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa ja se työllistää 110 ammattilaista. Kuljetus Weeman on kasvanut hyvin hoidetun työn tuloksena vuosittain. Weemanin vahvuutena on mm. yrittäjien vahva henkilökohtainen sitoutuminen päivittäiseen toimintaan. Kuljetus Weemanin kuljettajat hoitavat kuljetukset siisteillä nykyaikaisilla autoilla. Yritys on hyvämaineinen kuljetusliike, missä on totuttu vakaisiin työsuhteisiin.

Katso lisätietoa ja hae mukaan: bit.ly/2nmxAFJ

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen www.messilive.fi ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen ja Varkauden Messissä.

Paikka: TE-palvelut Messi, Kauppakeskus Apaja, Kuopio