Kalenteri

« Takaisin

Välityömarkkinoiden rekrytapahtuma TYÖSTÄ TOISEEN

Aloitusaika:
11.12.2019 14:00
Lopetusaika:
11.12.2019 15:00
Paikka:
Iisalmi, Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Välityömarkkinoiden rekrytapahtuma Työstä toiseen 11.12.2019 klo 14. Tapahtuma työllistymisen poluista yhdistyksistä yrityksiin.

Rekrytointitapahtuma työnhakijoiden, yhdistysten ja yritysten kohtaamisen mahdollistamiseksi ja tiedon saamiseksi. Tapahtumaan osallistuu yritysten ja yhdistysten lisäksi osaavaa työvoimaa yhdistyksistä yrityksille.

Tapahtumaan osallistuu välityömarkkinatoimijoina eli yhdistyksinä SPR KOntti ry, ViaDia ry ja Tukeva-säätiö Elävä kauppa. Yrityksistä osallistuu Servica, jolla on työvoiman tarve.

Tapahtuman tavoite on löytää työntekijöitä yrityksiin ja palkkatuella välityömarkkinoille.  Tilaisuudessa kerrotaan minkälaista työvoimaa tilaisuuteen osallistuva yritys tarvitsee. Tilaisuudessa kerrotaan miten välityömarkkinoilla palkkatukityössä voi ammattitaito kehittyä niin, että palkkatukijakson kautta työllistyminen yrityksiin on helpompaa. Tilaisuudessa on myös onnistunut työllistymisen polku, miten välityömarkkinoilta syntyi suunnitelma kouluttautumisen polulle ja miten suunnitelma on kehittynyt.