Kalenteri

Verkkoluento: Kauneudesta ammatti 

Aloitusaika:
2.12.2019 13:00
Lopetusaika:
2.12.2019 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Kauneudesta ammatti -verkkoluento sopii kaikille kauneudenhoitoalasta kiinnostuneille. Voit osalllistua mukaan, vaikka jo työskenteletkin alalla ja haluat täydentää tai laajentaa osaamistasi. 

Luennolla käymme läpi kauneudenhoitoalan tarjoamia työmahdollisuuksia, alalle opiskelua ja osaamisen täydentämistä. Tutustumme myös yrittäjyyteen. Verkkoluennolla vieraileva CM Hiustalot Oy:n aluepäällikkö Jonna Ahopelto kertoo sinulle alasta työnantajan näkökulmasta ja mukana on myös kauneudenhoitoalan oppilaitoksen vierailija. 

Sisältö 

  • Kauneudenhoitoalan työtehtävät
  • Alan työllisyysnäkymät
  • Kouluttautuminen ja opiskelu
  • Yrittäjyys 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittaudu verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!