Kalenteri

Verkkoluento: Tietoa lomautetulle

Aloitusaika:
25.5.2020 13:00
Lopetusaika:
25.5.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Lomautetun työnteko ja palkanmaksu keskeytyvät väliaikaisesti, mutta työsuhde pysyy muutoin voimassa. Tietoa lomautetulle –verkkoluento on tarkoitettu pirkanmaalaisille juuri lomautetuille henkilöille. Luennolle osallistumalla saa käytännönläheistä tietoa siitä, mitä lomauttamisella tarkoitetaan ja miten lomautettuna pitää toimia. Luennon jälkeen ymmärrät, mitä on hyvä ottaa huomioon uudessa tilanteessasi ja mistä saat tietoa lomautukseesi liittyen.

Sisältö

  • Mitä lomauttamisella tarkoitetaan
  • Lomauttamisen perusteet
  • Miten kannattaa toimia lomautustilanteessa
  • Tyypillisiä kysymyksiä ja esimerkkejä lomautustilanteista

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!