Kalenteri

« Takaisin

Työelämän uudistusliittouman osuuskunta rekrytoi kausityöntekijöitä maatiloille

Aloitusaika:
28.5.2020 14:00
Lopetusaika:
28.5.2020 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 28.5. kello 14.00 -->
Paikka: verkossa

Työelämän uudistusliittouman osuuskunta rekrytoi kausityöntekijöitä maatiloille
online-tapahtumassa 28.5. kello 14.00.

Järjestämme online-tapahtuman, johon pääset osallistumaan torstaina 28.5. kello 14.00 painamalla alla olevaa linkkiä

Kausityö rekrytointitilaisuus 28.5. (Microsoft Teams)

Tässä online-rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävästä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse rekrytoijalle aimo.kontinen@tulososk.fi ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut.

Työelämän uudistusliittouman osuuskunta (Tulos osuuskunta) hakee nyt nopealla aikataululla kausityöntekijöitä maatiloille, eri maataloustuotannon tehtäviin.

Pyrimme työllistämään Uudellamaalla asuvat Uudenmaan alueelle. Töitä on tarjolla runsaasti myös muualla Suomessa. Kausityön ajankohta sijoittuu välille 1.6.2020 - 31.10.2020.

Työsuhteet ovat eripituisia, mutta pyrimme mahdollisimman pitkiin yhtäjaksoisiin työkeikkoihin.

Työtehtävät ovat muun muassa Taimien istutusta, marjojen, vihannesten ja juuresten sadonkorjuutyötä sekä perunan nostoa ja tuotteiden pakkausta. Työ ei vaadi erillistä kokemusta ja työhön opastetaan paikan päällä.

Palkkataso määräytyy suoritettavan työn mukaan tapauskohtaisesti noudattaen Maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Palkka on minimissään 8,71€/h esim. Satokauden huoltotyöt. Suurin osa sadonkorjuusta tehdään suorituspalkalla ns. urakalla. Suorituspohjainen palkka tarkentuu työkohteen varmistuessa. Arviolta 1-2 €/Kg. Suorituspohjaisessa työskentelyssä voi saavuttaa jopa 200€ päiväkohtaiset ansiot.

Majoitus: Työntilaaja (maanviljelijä) tarjoaa mahdollisuuden majoitukseen tarpeen vaatiessa.

Matkakustannukset: Tulos osuuskunta työnantajanasi järjestää kuljetuksen Uudenmaan ulkopuolelle suuntautuviin töihin. Uudellamaalla tehtäviin töihin Tulos osuuskunta auttaa löytämään sopivan matkustustavan esimerkiksi kimppakyydit.

Työaika: Työtä on mahdollisuus tehdä seitsemänä päivänä viikossa. Kello 7.00 - 21.00 välillä (8h). Työaika tarkentuu sopivan työkohteen löytyessä. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä, joten työssä on säävaraus.

Odotamme sinulta: Olet motivoitunut työskentelemään fyysisissä töissä ulkona. Se edellyttää, että olet hyvässä kunnossa ja perusterve.

Työelämän uudistusliittouman osuuskunta (Tulos osuuskunta) on muodostettu helpottamaan työntekijöiden ja varsinkin keikkatyöläisten työllistymistä. Tarjoamme helppoa palvelua sekä työn tilaajalle että työntekijälle työn tilaamiseen ja työn tekemiseen. Tulos osuuskunnan jäsenenä työskennellessäsi olet työsuhteessa osuuskuntaan. Osuuskunnan jäsenenä voit myös ottaa vastaan kaikkea muuta työtä mitä on tarjolla.