Kalenteri

« Takaisin

Visa dina styrkor! (webbkurs) FULLBOKAD!

Aloitusaika:
25.5.2020 9:00
Lopetusaika:
29.5.2020 15:15
Paikka:
Österbotten, Mellersta Österbotten (webbkurs)
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjanmaa
Kuvaus:

Vill du utveckla ditt kunnande inom jobbsökning så att du blir attraktiv på den nutida arbetsmarknaden? Nu har du möjlighet att lärä dig detta hemifrån via egen dator!

Under kursen lär du dig att bättre marknadsföra ditt kunnande och visa dina styrkor för arbetsgivare. Du finslipar dina kunskaper i jobbsökning och får en bättre förståelse för hur jobbsökningsprocessen ser ut. Du lär dig använda olika elektroniska kanaler och upptäcker hur du kan dra nytta av sociala medier i jakten på ett nytt jobb.

Kursen är webbaserad och du behöver en dator, internet-uppkoppling, tillgång till Skype och möjlighet att titta på filmklipp. Du bör ha tillgång till ett textbehandlingsprogram (t.ex Word, Open Office), Adobe Reader och ett e-postkonto. Vi öppnar förbindelsen till inlärningsmiljön Moodle genom att ge dig ett användarnamn som står till ditt förfogande under en veckas tid.

Under kursen är det möjligt att få personlig handledning och diskutera både med din handledare och med andra kursdeltagare. Det är möjligt att i samband med kursen utföra kortutbild-ningar som främjar sysselsättningen (utförs efter kursen, tid och plats bestäms med utbildaren).

Läs mer i broschyren (pdf))