Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Eväitä urasuunnitteluun

Aloitusaika:
26.5.2020 10:00
Lopetusaika:
26.5.2020 11:30
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Mietitkö kouluttautumista uudelle alalle? Webinaarissa tarjotaan eväitä urasuunnittelun ensiaskeliin. Webinaarissa pääset pohtimaan omaa uratilannettasi, arvojasi ja unelmiasi sekä saat vinkkejä ja työkaluja oman urasuunnittelusi tueksi. Webinaarin jälkeen sinulla on ymmärrys siitä, mikä on tärkeää urasuunnittelussa ja millaisin askelin voit edetä kohti omaa unelmaasi koulutuksen tai työllistymisen suhteen.

Aika: 26.5. klo 10-11.30
Paikka: https://tyonhaunverkkopalvelu.webinarninja.com/series-webinars/2327/register

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.

Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko sarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.