Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutuksen infotilaisuus: Markkinointivirittämö

Aloitusaika:
7.8.2019 13:00
Lopetusaika:
7.8.2019 15:00
Paikka:
Jyväskylä
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Etsitkö uutta työpaikkaa markkinoinnin kentällä tositarkoituksella? Markkinointivirittämö -koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa.

Markkinointivirittämö RekryKoulutus-kasvuohjelman infotilaisuus keskiviikkona 7.8.2019 klo 13.00 - 15.00 TE-toimiston auditoriossa (Vapaudenkatu 58, Jyväskylä). Tule kuulemaan lisää koulutusohjelmasta ja testaamaan, mitkä yritykset voisivat sopia sinun osaamiseesi ja kehitystoiveisiisi.

 

Lisätiedot

Osaajien kasvupolulle valitaan noin 12 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Vuorovaikutteinen valmennus sitouttaa, sekä yrittäjiä, että osaajia yhteiseen kasvuun. Ohjelman aikana vahvistat osaamistasi esimerkiksi markkinoinnin suunnittelussa ja johtamisessa, digimarkkinoinnissa, sisältömarkkinoinnissa ja asiakaslähtöisessä viestinnässä alan huippujen ohjauksessa.

Millaisia osaajia siis haemme? Kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia hakijoita. Tiettyä taustaa tärkeämpää on soveltuvuus yritysten hakutarpeisiin, vahva tahtotila kehittää omaa markkinointiosaamista sekä työskennellä yrityksen kasvun ja markkinoinnin parissa. Mukana olevat yritykset etsivät osaajia muun muassa kasvumarkkinoinnin toteuttamiseen, asiakasviestintään ja asiakassuhteiden hoitamiseen, digimarkkinoinnin kehittämiseen sekä yritysilmeen rakentamiseen. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi tammikuun lopussa 2020.

Lue lisää ja hae mukaan osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/686818.