Kalenteri

« Takaisin

LinkedIn-työpaja, osa 2: Aktiivisuus ja työnhaku tutuiksi!

Aloitusaika:
13.9.2019 11:00
Lopetusaika:
13.9.2019 12:15
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

 

LinkedIn-työpaja, osa 2: Aktiivisuus ja työnhaku tutuiksi!

Aika: 13.9. klo 11.00-12.15

Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Upseerinkatu 1, Espoo, neuvotteluhuone Marsalkka

Profiili kunnossa, mutta LinkedInin käyttö aiheuttaa päänvaivaa?  Etkö tiedä, miten kyseinen verkostoitumiskanava ylipäätänsä toimii tai miten sitä voi käyttää osana omaa työnhakua?

Jos tunnistat itsesi, niin tervetuloa LinkedIn-työpaja, osa 2: Aktiivisuus ja työnhaku tutuiksi! -tapahtumaan! Työpajan aikana käymme läpi alkuun lyhyesti LinkedInin rakenteen, annamme käytännön ohjeita aktiivisuuden eri muotojen toteuttamiseen, ja tutustumme LinkedInin työhakumahdollisuuksiin.

Sinulla pitää olla oma profiili luotuna. Ota mukaan oma kone/muu laite, jotta pystyt seuraamaan pajan etenemistä oman profiilisi kautta, sekä muokata omaa profiilia jo pajan aikana. Muistathan ottaa myös kirjautumistunnukset mukaan!

Voit halutessasi ilmoittautua myös LinkedIn-työpaja, osa 1: Profiili haltuun! -tapahtumaan, joka pidetään samana päivänä tätä työpajaa ennen.

Tämän työpajan kesto on 1h 15 min ja paikkana toimii Avec-rakennuksen neuvotteluhuone Marsalkka, joka sijaitsee Espoon TE-toimistoa vastapäätä.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=A24A3FF910393479C225843B0022A1E2

Ilmoittaudu viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä. Työpajaan mahtuu max. 10 osallistujaa.

HUOM! Tämä ilmoittautuminen koskee vain pajaa LinkedIn-työpaja, osa 2: Aktiivisuus ja työnhaku tutuiksi! Ilmoittaudu erikseen LinkedIn-työpaja, osa 1: Profiili haltuun! -tapahtumaan  jos haluat osallistua kumpaankin pajaan.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta: leppavaara@springhouse.fi