<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Kokoonpanotyöntekijäksi Laukamolle

Aloitusaika:
14.8.2019 13:30
Lopetusaika:
14.8.2019 15:30
Paikka:
Somero
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Varsinais-Suomi
Kuvaus:

Paikka: Laukamo Group Oy ruokala Teollisuustie 1B, Somero

Rekrytointitilaisuus Somerolla

Yritysesittely, tehdaskierrokset ja kahvit klo 14:00, 14:30, 15:00

Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa paikalle!

Laukamo-yhtiöiden työpaikat TE-palveluiden sivuilla

Työnantajan ja rekrytointiyrityksen terveiset:

"LAUKAMO-YHTIÖT on Someron suurin yksityisen sektorin työnantaja. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme. Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Nyt haemme sekä ohutlevytehtaallemme että elektroniikkatehtaallemme Somerolle työhöntarttuvan asenteen omaavia KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Paikkoja on tällä hetkellä avoinna kaksitoista. Työtehtävistä riippuen tarvitset joko näppärät sormet tai käsityökalujen käyttöä. Odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön ja reipasta asennetta. Arvostamme työkokemusta, mutta huomioimme haussa myös työuransa alussa olevat ja vasta valmistumassa olevat hakijat. Työ sopii projektiluonteisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi välivuotta opinnoista pitävälle tai tammikuussa 2020 armeijaan menossa oleville työnhakijoille.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhtiössämme tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja yrityksestä www.laukamo.fi

Projektityöntekijöiden haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikkojen hakulomakkeet ovat täytettävissä www.vps.fi –sivuilla 18.8.2019 asti. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. 

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Tervetuloa juttelemaan kanssamme rekrytapahtumassa. Voit samalla jättää hakemuksesi ja/tai ansioluettelosi. Voit myös täyttää hakemuslomakkeen nettisivuilla www.vps.fi.

VPS Henkilöstöpalvelu, Vilhonkatu 11-13, II krs, 24240 Salo, avoinna ark. klo 8-16, puh. 02 527 8900."