Kalenteri

Verkkoluento: Teknologiateollisuus työllistää

Aloitusaika:
11.9.2019 9:00
Lopetusaika:
11.9.2019 11:00
Tyyppi:
Koulutusinfo, Muut, Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Teknologiateollisuus työllistää verkkovalmennus sopii kaikille teknologiateollisuudesta kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka pohdit alalle kouluttautumista ja alanvaihtoa sekä myös alalle palaaville työntekijöille. Valmennuksen aikana käydään läpi teknologiateollisuutta alana sekä sen tarjoamia työmahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.  Lisäksi puhumme alalle kouluttautumisen tavoista. Verkkoluennolle osallistuu myös alan työnantaja ja voit esittää sen aikana kysymyksiäsi chatin kautta.  

Sisältö

  • Perustietoa teknologiateollisuudesta 
  • Teknologiateollisuuden työllisyystilanne ja näkymät 
  • Teknologiateollisuuteen kouluttautuminen  

Valmennuksesta saat hyödyllistä tietoa teknologiateollisuudesta, alan tarjoamista työmahdollisuuksista sekä tietoa alalle hakeutumisesta. 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittautuminen verkkoluennolle  

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.  

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.  

Tervetuloa mukaan!