Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Metroauto Oy

Aloitusaika:
17.9.2019 10:00
Lopetusaika:
17.9.2019 12:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Oletko autoalan ammattilainen? Etsitkö työtä arvostetussa autoliikkeessä? Ota CV mukaan ja tule tapaamaan Metroauto Oy:n haastattelijoita Itäkeskuksen Stoaan ti 17.9. klo 10!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka  työllistää noin 300 autoalan ammattilaista kuudessa eri autotalossa. Vuonna 2018 Metroauto nousi Suomen innostavimmat työpaikat -listalle.

Haemme pääkaupunkiseudulle:

Herttoniemeen

  • mekaanikkoja (useita avoimia paikkoja)
  • korimekaanikkoa
  • varustelijaa
  • huollon asiakaspalveluhenkilöä
  • hallityönjohtajaa

Espoon Niittykumpuun

  • mekaanikkoja
  • varaosamyyjää
  • työnjohtajaa

Espoon Koskeloon

  • mekaanikkoja

Mekaanikko: useita ammattitaitoisia mekaanikkoja työskentelemään joko henkilö- tai pakettiautojen parissa. Metroauto Herttoniemessä ja Niittykummussa huollamme Hyundai, Renault, Dacia, Peugeot sekä Citroën –merkkisiä autoja.   Metroauto Koskelossa BMW-, Skoda-, Fiat- ja Subaru- merkkisiä autoja.

Onhan sinulla autoalan koulutus sekä mielellään työkokemusta automekaanikon työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa. Työ on itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Hallissa työskentelee useita mekaanikkoja, joten yhteistyötaidot tulevat käyttöön. Ongelmia ratkotaan usein yhdessä tuumin. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, tulee sinun olla tarkka ja huolellinen työssäsi. Tietoteknisiä perustaitoja tarvitset päivittäin, englannin kieltä tarvitset myös, koska useat korjausohjeet ovat englanniksi.   Palkkaus korjaamoissamme suorituspalkka TES:n mukaan.

Korimekaanikko: Pääkaupunkiseudun monimerkkitalojemme vauriokorjaukset on nyt kokonaan keskitetty Herttoniemeen.  Haemme tiimiin ammattitaitoista korimekaanikkoa.

Työssä menestyminen edellyttää osaamista korimekaanikon ammatissa, jossa työ tehdään tarkasti ja huolella. Olethan tiimityöskentelytaitoinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Hallitsethan myös tietotekniikan perusteet.

Varustelija: Herttoniemeen etsitään uusien autojen varustelijaa. Sinulla tulisi olla autoalan koulutus sekä mielellään työkokemusta varustelijan työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa. Työ on itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Hallissa työskentelee useita mekaanikkoja, joten yhteistyötaidot tulevat käyttöön. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, tulee sinun olla tarkka ja huolellinen työssäsi. Tietoteknisiä perustaitoja tarvitset päivittäin.

Huollon asiakaspalveluhenkilö:

Herttoniemessä huollon asiakaspalvelijan tehtävän tärkein tehtävä on huolehtia asiakkaistamme. Varaat asiakkaille aikoja niin puhelimitse, kuin sähköisiäkin kanavia pitkin.  Vastaanotat huollon töitä sekä luovutat valmiit työt asiakkaille takaisin, vastaten toisinaan myös asiakkaiden teknisiin kysymyksiin. Lisäksi hoidat laskutusasioita sekä takuuhakemusten tekemisen.

Meille on tärkeää, että haluat aidosti onnistua päivittäisissä kohtaamisissa. Parhaiten huollon asiakaspalvelijan tehtävässä menestyykin henkilö, joka viihtyy erilaisten ihmisten kanssa sekä omaa hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot. Onhan sinulla myös hyvät tietotekniset taidot sekä hyvä suullinen englannin kielen taito, autoalan kokemus on eduksi. Palkkaus kuukausipalkka sopimuksen mukaan.

Hallityönjohtaja:

Herttoniemessä hallityönjohtaja toimii työnjohtajana mekaanikoille, auttaa heitä mm. teknisissä ongelmissa sekä organisoida korjaamon päivittäisiä töitä.  Toimit tiiviissä yhteistyössä huoltopäällikön kanssa kehittäen korjaamon/huollon toimintaa. Löytyyhän sinulta siis intoa ja halua kehittää toimintaa ja kokemusta autoalalta. Koska asiakkainasi on sekä ulkoisia, että sisäisiä asiakkaita, pidämme tärkeänä, että sinulta löytyy hyvät asiakaspalvelutaidot.

Tehtävässä menestyäksesi tulee sinun olla järjestelmällinen, organisointitaitoinen sekä omata hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot. Työ on usein itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, olethan tarkka ja huolellinen työssäsi ja osaat palvella tarpeen tullen myös englannin kielellä. Tietoteknisiä taitoja tarvitset päivittäin. Metroautossa on käytössä Automaster-ohjelma. Palkkaus kuukausipalkka sopimuksen mukaan.

Varaosamyyjä:

Espoon Niittykummussu varaosamyyjänä tehtäviisi kuuluvat varaosien ostot ja myynnit niin asiakkaille kuin omalle korjaamollekin. On siis tärkeää että omaat asiakaspalveluasenteen. Varaosien ennakointi sekä ennakkokeräily sekä varaston ylläpito ovat päivittäisiä työtehtäviä. Tässä onnistuaksesi tulee sinun olla järjestelmällinen, organisointitaitoinen sekä omata hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot. Työ on toisinaan hyvinkin hektistä, joten omaathan hyvän paineen- ja keskeneräisyyden sietokyvyn. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, olethan tarkka ja huolellinen työssäsi ja osaat palvella tarpeen tullen myös englannin kielellä. Tietoteknisiä taitoja tarvitset päivittäin. Metroautossa on käytössä Automaster-ohjelma.  Autoalan koulutus on eduksi. Tehtävässä on kuukausipalkkaus sopimuksen mukaan.

Työnjohtaja:

Niittykummussa huollamme Citroen, Peugeot, Hyundai, Renault ja Dacia-merkkisiä autoja.

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään sopivaa koulutusta, hyviä tietoteknisiä taitoja, englannin kielen hallitsemista sekä mielellään aikaisempaa työnjohtokokemusta huollon parissa. Onhan työskentelytapasi järjestelmällinen ja osaat organisoida asioita joustavalla otteella. Meille on tärkeää, että omaat positiivisen asenteen ja haluat onnistua päivittäisissä kohtaamisissa niin asiakkaiden, kuin mekaanikkojen kanssa.

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki) ti 17.9. kello 10-12!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!