Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Bolt Works

Aloitusaika:
28.1.2020 12:45
Lopetusaika:
28.1.2020 13:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:
Kiinnostaako työ, johon voit päästä nopeasti ilman aikaisempaa kokemusta? Bolt Worksin kautta pääset hommiin tulityövahdiksi tai rakennusapulaiseksi. Tule Työnantajatreffeille Maunulataloon tiistaina 28.1. klo 13.00 tapaamaan Bolt Worksin rekrytoijia!
 
Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.
 
Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!
 
Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.
 
Rekrytoimme ison joukon tulityövahteja Porvooseen. Alueelle on hyvin toimivia bussikuljetuksia. Tehtävänäsi on seurata, että hitsaajan kipinöistä ei syty tulipaloa. Palon sattuessa tehtävänäsi on sammuttaa se annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli palo käy ylivoimaiseksi, sinun on soitettava palokunta paikalle. Koulutamme sinulle työturva- ja tulityökortin. Meiltä saat myös asianmukaiset varusteet.
 
Haemme myös rakennusapumiehiä. Työtehtävinä ovat kantaminen, purkaminen ja kirvesmiehen avustavia tehtäviä. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sinut kyllä opastetaan töihin.
 
Järjestämme jatkuvasti asiakasyritysten pyynnöstä lyhyehköjä koulutuksia, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan palvelukseen. Alkuvuonna on tulossa seuraavia koulutuksia:
 
Alkuvuonna on tulossa seuraavia koulutuksia, joihin haemme henkilöitä:
 
- Kiinteistöhuoltaja, kesto 60 pv, alkaa vko 9, tarvitaan hyvää suomen kielentaitoa,
- Maanrakentaja, kesto 30 pv, alkaa maaliskuussa, tarvitaan hyvää suomen kielentaitoa
- Kylmälaiteasentaja, kesto 6 kk, 50% työssäoppimisena, alkaa maaliskuussa, tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa
 
Koulutuksen jälkeen on tarkoitus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan palvelukseen. Tapahtumassa kerromme lisää näistä koulutuksista.
 
Ota mukaan tulostettu CV!


lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio, tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Maunulatalo, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki, ti 28.1.2020 kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI

Katso myös muut rekrytapahtumamme, Ohjaamon CV-pohjat ja linkkivinkkimme täältä: https://ohjaamo.hel.fi/miten-voimme-auttaa-sinua/etsitko-toita/