Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutusinfo: Kalanvalmistuksen osaajaksi Kalaneuvokselle

Aloitusaika:
29.1.2020 12:00
Lopetusaika:
29.1.2020 14:00
Paikka:
Sastamala
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Kalaneuvos on Suomen suurin kala-alan toimija ja edelläkävijä kalanjalostuksen, kalan tukkukaupan, maahantuonnin ja -viennin sekä kalankasvatuksen aloilla. Yrityksen toiminnan kasvaessa koulutamme yhteistyössä 8-10 motivoitunutta opiskelijaa kalanvalmistuksen osaajiksi Sastamalan yksikön monipuolisiin tehtäviin. 

Koulutuksen tavoitteena on, että sen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Kalaneuvokselle. Koulutuksessa perehdyt alan työtehtäviin, joihin kuuluu erilaisia elintarviketuotannon tehtäviä, kuten kalojen valmistelua, linjastolla työskentelyä ja pakkauskoneiden käyttöä. Työhön kuuluu myös tuotteiden ja laatikoiden nostelua ja siirtelyä. Tehdaslaajennuksen myötä myös erikoisosaamista vaativat tehtävät lisääntyvät. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Tavoitteena on kouluttaa henkilöitä, joilla on tulevaisuudessa valmius työskennellä hyvin monenlaisissa kalavalmisteiden valmistukseen liittyvissä tehtävissä, joita Kalaneuvoksella on tarjolla.

Koulutus toteutetaan ajalla 4.3.-9.6.2020. Sen pituus on yhteensä 66 päivää, josta työssäoppimista on 42 päivää. Koulutus toteutetaan yksilöllisen opetuksen periaatteita noudattaen Sastamalassa, mahdollisimman aidossa ja työelämää vastaavassa oppimisympäristössä käytännön työtehtäviä tehden.

Osallistu koulutuksen infotilaisuuteen Kalaneuvoksen tiloissa 29.1. klo 12 alkaen. Saat lisätietoja työnantajasta, koulutuksen sisällöstä ja sen aikaisesta toimeentulosta.

Paikka: Kalaneuvos Oy, Hukkasentie 25, Sastamala.

Lue lisätietoja koulutushakuilmoituksesta ja jätä hyvä hakemus