Kalenteri

Verkkoluento: Yrittäjyys ammattina

Aloitusaika:
19.2.2020 9:00
Lopetusaika:
19.2.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Yrittäjyys ammattina -verkkoluento on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä pohtiville. Luennolla käydään läpi millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan, mitä yrittäminen on sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Pohdimme yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa.

Luennolta saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta?

Sisältö

  • Mitä yrittäminen on?
  • Millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan?
  • Millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla?

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!