Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Aloittelijan hakemus maahan muuttaneille työnhakijoille 

Aloitusaika:
27.3.2020 13:00
Lopetusaika:
27.3.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Verkkoluento on tarkoitettu maahanmuuttajille. Luennolle osallistumalla opit, mitä työpaikkailmoituksesta voi lukea ja miten kirjoitat hyvän suomenkielisen työhakemuksen. Opit myös, miten voit kertoa itsestäsi ja osaamisestasi hyvällä suomen kielellä. Saat kouluttajalta apua työhakemuksen tai markkinointikirjeen laatimiseen. Koulutus pidetään selkosuomeksi ja etenee rauhalliseen tahtiin.

Sisältö

  • Millainen on hyvä suomenkielinen työhakemus?
  • Miten vastata työpaikkailmoitukseen hyvällä suomen kielellä?
  • Miten kirjoitetaan hyvä työhakemus suomeksi?

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!