<< Takaisin

Kalenteri

Korkeasti koulutettujen iltapäivä

Aloitusaika:
24.4.2018 12:00
Lopetusaika:
24.4.2018 16:00
Paikka:
Lappeenranta
Tyyppi:
Messut, Rekrytapahtuma
Alue:
Kaakkois-Suomi
Kuvaus:

Työtä, koulutusta, tietoa ja palveluja

Kaakkois-Suomen TE-palvelut järjestää Lappeenrannan kaupungintalolla (Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta) korkeasti koulutetuille työnhakijoille tapahtuman, jossa saat tietoa erilaisista työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksista ja -palveluista sekä pääset tutustumaan työnantajiin ja heidän rekrytointitarpeisiinsa. 

Tule kuulemaan ja kysymään sinulle sopivista mahdollisuuksista sekä esittäytymään työnantajille!

Tapahtumaan voi osallistua ilmoittautumatta. Tämän ilmoituksen alareunassa olevan Osallistu-painikkeen kautta tapahtumaan 23.4. mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan Finnkinon Lippupaketti, joka sisältää 2 leffalippua ja 2 herkkulippua. Voittaja julkaistaan ja palkitaan tapahtuman alussa.

Tapaa työnantajia

Tapahtumassa on mukana useita työnantajia, jotka ovat kiinnostuneet rekrytoimaan heille sopivia osaajia. Työnantajat esittäytyvät alkaen klo 12 valtuustosalissa. Tämän jälkeen pääset tapaamaan heitä kaupungintalon 1. kerroksen aulassa n. klo 13-14.

Mukana olevien työnantajien lista päivittyy koko ajan ennen tapahtumaa. Nyt mukana ovat:

Aureolis Oy
A & D Automation Oy
Eilakaisla
Go On
Holiday Club Saimaa
Lappeenrannan kaupunki (Wirma)
M-Files Oy
Syncron Tech Oy
The Switch
Capgemini
CGI Finland Oy
Sohvalla Oy
Familar Oy
Nasta Technologies Oy
Metso Oy
Itula Oy

Ohjelma

Valtuustosali

  • klo 12-13  Työnantajat, oppilaitokset ja palveluntarjoajat esittäytyvät
  • klo 14        Tom Laine: sosiaalinen media työnhaussa
  • klo 15         Maisa Holm/TEK: piilotyöpaikat

Kokoushuone Lehmus

  • klo 13-14   Valmennuskeskus Public: työnhakuvalmennus ja Työnhakuklubi

Kokoushuone Lehdistö 1

  • klo 13-16   TE-palvelut: CV-klinikka

Sosiaalinen media työnhaussa 

Tule kuuntelemaan Suomen johtavaa Linkedin asiantuntijaa sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttajaa Tom Lainetta. Tomin luento alkaa klo 14 valtuustosalissa.
Tomilla on 35 kansainvälistä asiakasta ja kokemusta 600 räätälöidystä koulutuksesta 5 vuoden aikana. Koulutukset on toteutettu 12 maassa ja niihin on osallistunut jo 20 000 henkilöä.
Nyt tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden saada kuumimmat some-vinkit työnhakuun!

Löydä piilotyöpaikat

Piilotyöpaikat ovat työpaikkoja, joihin ei haeta henkilöä julkisen haun kautta. Useissa yrityksissä työpaikka täytetään, mikäli sopiva henkilö osaa kysyä työtä oma-aloitteisesti.
Tule kuuntelemaan Tekniikan akateemiset TEK:in uravalmentaja Maisa Holmin vinkkejä siitä, miten voit löytää tällaisen työpaikan.
Maisan vinkit työpaikan löytämiseen kuulet klo 15 alkaen valtuustosalissa.

Tutustu työnhakua tukeviin palveluihin

Valmennuskeskus Publicin uravalmentaja ja rekrytointiasiantuntija Netta Selin esittelee TE-palvelujen sähköistä työnhakuvalmennusta, jonka voit suorittaa missä ja milloin haluat, sekä Työnhakuklubia, jossa saat henkilökohtaista tukea ja sparrausta omatoimiseen työnhakuun. Valmennuskeskus Publicin löydät kokoushuone Lehmuksesta klo 13-14 välisenä aikana.

Paikalla on myös Arffman Consulting Oy, josta valmentaja Minna Miikki esittelee Tavoitteena Työ -palvelua.

Kartoita koulutusmahdollisuudet

 Aikuiskoulutus on mahdollisuus täydentää omaa osaamistaan tai suorittaa toinen tutkinto. Tutustu eri mahdollisuuksiin sekä niihin liittyviin taloudellisiin etuuksiin.

Hyödynnä aloittavan yrittäjän palvelut

Mielessä yrittäjyys? TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalveluiden asiantuntijat kertomassa aloittavan yrittäjän palveluista.

Hae työtä myös ulkomailta

Tule tapaamaan TE-toimiston asiantuntijoita kaupungintalon kokoushuone Lehmuksen vieressä olevaan aulaan (1. krs). He kertovat EURES-palveluista ja kansainvälisestä työnhausta sekä opastavat EURES-portaalin käyttöön ja esittelevät ulkomailla avoimena olevia työpaikkoja.

Lue lisää EURES-palveluista

Tutustu alueen koulutustarjontaan ja muihin palveluihin

Tunnetko oppisopimuskoulutuksen, alueemme koulutustarjonnan, Lappeenrannan yrityslisän ja Wirman aloittavan yrittäjän palvelut? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua ja kysyä lisää kaupungintalon 1. kerroksen aulassa.
Aikuiskoulutus on mahdollisuus täydentää omaa osaamistaan tai suorittaa toinen tutkinto. Tutustu eri mahdollisuuksiin sekä niihin liittyviin taloudellisiin etuuksiin.
Ständeillä mukana ovat Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), Etelä-Karjalan Kesäyliopisto (Kesyli), Saimaan ammattikorkeakoulu (Saimia), Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu (XAMK), Saimaan ammattiopisto Sampo, Firmatiimi, Lappeenrannan kaupunki sekä Wirma Lappeenranta Oy.

Hyödynnä TE-toimiston palvelut

Kysyttävää TE-palveluista?
Asiantuntijamme ovat koko tapahtuman ajan käytettävissäsi 1. kerroksen aulassa.

Viilattavaa CV:ssä?
CV-klinikka on avoinna kokoushuone Lehdistö 2:ssa (1. krs). Tarjolla myös opastusta CV-netin käyttöön.