Kalenteri

Työnantajatreffit: SOL & Live palvelut

Aloitusaika:
13.8.2019 10:00
Lopetusaika:
13.8.2019 12:30
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Tervetuloa Itäkeskuksen Stoaan hakemaan töitä ja tutustumaan koulutus- ja valmennusmahdollisuuksiin! Ohjaamo Helsingin Työnantajatreffeillä SOL sekä Ammattiopisto Live ja Live Palvelut.

Paikka: Itäkeskuksen Stoa, Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Kiinnostaako sinua Kunnon työ? SOL rekrytoi innokkaita tekijöitä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, oli tavoitteenasi sitten uusien työhaasteiden etsiminen, koulun ohessa työskentely tai ammattitaitosi kehittäminen!

Oletko:
• Luonteva asiakaspalvelija
• Reipas ja yhteistyökykyinen tiimiläinen
• Motivoitunut tekijä

SOL tarjoaa Sinulle:
• Joustavan ja turvallisen työympäristön
• Hyvän perehdytyksen
• Mahdollisuuden etenemiseen
• Aurinkoisen ja kannustavan tiimin

Täytäthän sähköisen hakemukset netissä

Ammattilaisille: https://www.sol.fi/…/palveluvastaava-helsingin-ohjaamoalan…/
Alalle tuleville: https://www.sol.fi/…/palveluvastaava-helsingin-ohjaamoalal…/

Ammattiopisto Live ja Live Palvelut – Täältä töihin

Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus työhön ja osallisuuteen. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus erityistä tukea tarvitsevien valmentamisesta, kuntouttamisesta ja työllistämisestä. Uskomme, että jokaisen Suomessa asuvan ihmisen panos yhteiskunnalle on yhtä arvokas.

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Tarjoamme erityisopetusta, yksilöllistä ohjausta ja tukea opintoihin ja työllistymiseen. Meillä voit opiskella valmentavassa koulutuksessa, suorittaa ammatillisen perustutkinnon tai näyttää osaamisesi ammatti- tai erikoisammattitutkinnon avulla. Ammattiopisto Liveen valitaan opiskelijoita, joilla on vaativan erityisen tuen tarve. Opiskelemme yleisiä oppilaitoksia pienemmissä ryhmissä pääasiassa käytännön töitä tekemällä.

https://www.liveopisto.fi/

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, työssä jaksamiseen ja takaisin työelämään palaamiseen. Live Palveluiden tarjontaan kuuluu muun muassa ammatillista kuntoutusta, kuntouttavaa työtoimintaa, työhönvalmennusta sekä erilaisia asiantuntijakoulutuksia.

https://www.livepalvelut.fi/

Ota mukaan tulostettu CV.

Ja merkitse tilaisuudet kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1)

ti 4.6 klo 11-14
ti 18.6 klo 10-12.30
ti 13.8 klo 10-12.30
ti 27.8 klo 10-12.30

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!