<< Takaisin

Kalenteri

Verkkoluento: Ammattina luovuus

Aloitusaika:
24.7.2019 9:00
Lopetusaika:
24.7.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä teemaluento on suunnattu erityisesti luovan alan ammattilaisille, kuten muotoilijoille, taiteilijoille, mainos- ja markkinointialan sekä media-alan osaajille, jotka haluavat saada varmuutta työnhakuun ja vahvuuksiensa tunnistamiseen.

Valmennuksessa tarkastellaan luovaa taloutta ja luovan osaamisen kysyntää työmarkkinoiden eri alueilla sekä käydään läpi keinoja tuoda osaamista esille esimerkiksi osaamiskeskeisen CV:n avulla. Käymme läpi myös muutamia tapausesimerkkejä luovan alan osaajien työllistymisestä sekä esittelemme laajasti kulttuuri-, taide- ja muun luovan alan osaajan mahdollisuuksia työelämässä. 

Sisältö 

  • Luova talous  
  • Osaaminen esiin työnhaun asiakirjoissa  
  • Luovan alan osaajan vahvuuksien tunnistaminen ja osoittaminen 
  • Erilaisia polkuja työelämään

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.  

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!