Kalenteri

Työnhaun ensiapulaukku: Osa 1 - Työpaikkojen löytäminen

Aloitusaika:
25.10.2019 9:30
Lopetusaika:
25.10.2019 10:30
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

 

Työnhaun ensiapulaukku 25.10.

Osa 1: Työpaikkojen löytäminen

Aika: 25.10., klo 9.30-10.30

Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Upseerinkatu 1, Espoo, neuvotteluhuone Marsalkka
 
Onko edellisestä työnhaustasi vierähtänyt aikaa? Kaipaatko tukea työpaikan etsimiseen sekä neuvoja työhakemuksen kirjoittamiseen?
 
Työnhaun ensiapulaukku on kahden teemaluennon kokonaisuus, joissa käydään läpi työpaikkojen etsimistä sekä toimivan työhakemuksen kirjoittamista. Kohderyhmänä on erityisesti pitkään työnhaun ulkopuolella olleet, mutta tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille.
 
Tässä ensimmäisessä osassa käsitellään Työpaikkojen etsimistä, erityisesti piilotyöpaikkojen ja sosiaalisen median näkökulmasta. Voit halutessasi ilmoittautua myös toiselle luennolle Saatekirjeen ja CV:n kirjoittaminen, joka pidetään samana päivänä tämän luennon jälkeen.
 
Yhden luennon kesto on yksi tunti ja paikkana toimii Avec-rakennuksen neuvotteluhuone Marsalkka, joka sijaitsee Espoon TE-toimistoa vastapäätä. Otathan mukaasi muistiinpanovälineet.
 
Ilmoittautuminen:
 
 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään luentoa edeltävänä päivänä. Sitovan ilmoittautumisen voi perua vain perustellusta syystä. Teemaluennolle mahtuu 15 henkilöä. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille. 

 

Tervetuloa mukaan!