Kalenteri

Verkkoluento: Tulevaisuuden työ - miten työelämä muuttuu?

Aloitusaika:
13.9.2019 9:00
Lopetusaika:
13.9.2019 11:00
Paikka:
webinaari
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 13.9.2019 klo  9:00-11:00
Paikka: webinaari

Huomaathan, että webinaarin lähetys tulee Pirkanmaalta. Mikäli webinaarissa käsitellään TE-toimiston palveluita, ne voivat olla Uudellamaalla erilaisia. Muilta osin webinaarin aiheet ovat paikasta riippumattomia.

Verkkoluennolla käsittelemme työnteon erilaisia malleja työelämän muutoksen näkökulmasta. Pohditaan yhdessä erilaisia oman osaamisen kehittämistapoja, jotta osaaminen palvelee paremmin muuttuvan työelämän rakenteita ja pystyy vastaamaan muuttuvan työteon tapoihin.  

Sisältö
• Oman osaamisen kehittäminen ja soveltaminen eri alojen työtehtävien näkökulmasta
• Käydään läpi tarjolla olevat palveluvaihtoehdot
• Valmennus on yhdistelmä luentoa ja kevyttä keskustelua eri alojen tulevaisuudesta

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittaudu verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata sitä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.   

Tervetuloa mukaan!