Kalenteri

HR Hoksaamo

Aloitusaika:
25.9.2019 7:45
Lopetusaika:
25.9.2019 9:30
Paikka:
Jyväskylä
Tyyppi:
Muut, Työnantajatapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Mitä tehdä, kun osaavaa työvoimaa ei löydy? Mitä vaihtoehtoja on? Mistä saada tietoa eurooppalaisesta osaamisesta? Uskallatko palkata eurooppalaisen osaajan? Rohkenetko kasvaa kansainvälisesti?

Meiltä löydät ratkaisuja! Tule aamukahville verkostoitumaan, keskustelemaan, haastamaan ja esittämään kysymyksiä ICT-alan kansainvälisen rekrytoinnin mahdollisuuksista.

Paikka: Hotelli Yöpuun Vehmas-sali (1.krs), Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
Aika: Keskiviikko 25.9.2019 klo 7.45 alkaen. Lyhyet tietoiskut klo 8.00 ja 8.30.

Tule silloin kun aamuusi parhaiten sopii.

Tilaisuus on maksuton.

Varaa kahvisi etukäteen ilmoittautumalla: https://link.webropolsurveys.com/S/DC9B078CB88C6933 viimeistään maanantaina 23.9.2019.

Järjestäjät: Business Jyväskylä, EURES ja Keski-Suomen TE-toimiston yrityspalvelut

#ICT
#tarjollamuutakinkuinmuroja
#finlandworks
#rekrytoiviisaasti­­
#osaajaulkomailta
#EURES
#talentexplorer

Lisätietoja: Anu Jormanainen, Keski-Suomen TE-palvelut, anu.jormanainen(a)te-toimisto.fi, 0295 046 130

Business Jyväskylä - Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin yksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua.

Keski-Suomen TE-palvelut – Keski-Suomen TE-palveluiden yritysasiantuntijat auttavat yrityksiä osaavan työvoiman löytämisessä. TE-yrityspalvelut tarjoavat monipuolisia rekrytointipalveluita sekä neuvontaa yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä julkisissa palveluissa.

EURES - (European Employment Services) on kattava eurooppalainen yhteistyöverkosto ja laadukas julkinen palvelu, jonka avulla työnantajat ja työntekijät kohtaavat helpommin koko Euroopan alueella