<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

CV- ja työhakemuspaja

Aloitusaika:
28.6.2019 10:00
Lopetusaika:
28.6.2019 11:30
Paikka:
Porvoo
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 28.6.2019 klo 10:00-11:30
Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Porvoo, Mannerheiminkatu 20 D, 2. krs

Työpaja on suunnattu TE-toimiston asiakkaille, jotka kaipaavat ohjausta työnhakuasiakirjojen laatimisessa tai muokkaamisessa. Työpajaan osallistumalla saat työkaluja siihen, millä tavalla ansioluetteloa ja työhakemusta kannattaa lähteä muotoilemaan. 

Työpajan aikana käydään keskustellen läpi CV:n ja hakemuksen perusasioita. Jos sinulla ei vielä ole CV:tä, saat vinkkejä asiakirjojen tekemiseen alusta asti. Mikäli jonkinlainen CV tai hakemus on jo olemassa, saat halutessasi palautetta näistä. Työpajan lopuksi osallistujilla on mahdollisuus varata erillinen yksilöaika CV:n ja työhakemuksen tekoa varten. 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa 20.5. klo 8:00. Ilmoittaudu täyttämällä lyhyt ilmoittautumislomake osoitteessa https://bit.ly/2OH58YP

Pajaan mahtuu kahdeksan osallistujaa. Sitovan ilmoittautumisen voi perua vain perustellusta syystä. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille. 

Tervetuloa valmennukseen!