<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Work in Lapland -rekrytointitapahtuma verkossa

Aloitusaika:
3.9.2019 11:00
Lopetusaika:
3.9.2019 17:00
Paikka:
Verkossa (Online)
Tyyppi:
Messut, Muut, Rekrytapahtuma, Työnantajatapahtuma
Alue:
Lappi
Kuvaus:

Work in Lapland on verkossa järjestettävä rekrytointitapahtuma, jossa pohjoisen matkailualan ja sitä tukevien alojen työnantajat sekä eri maista rekisteröityneet työnhakijat kohtaavat. EOJD-rekrytointitapahtuma toteutetaan Euroopan komission nettialustalla (www.europeanjobdays.eu) tiistaina 3.9.2019 klo 11.00-17.00 välisenä aikana.

Tapahtumaan voi osallistua mistä päin Eurooppaa tahansa, sillä Work in Lapland on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopan laajuisesti. Päivän aikana toteutetaan live-chat sekä työnantajien ja työnhakijoiden keskinäiset haastattelut. Tapahtuman kielenä on englanti.

Haluaisitko toimia safarioppaana? Oletko ravintola-alan tekijä tai onko tontun työ lähellä sydäntäsi? Rekisteröidy ja ole lähempänä ensi talven unelmatyötäsi Lapin lumoavassa työympäristössä! Työnhakijat voivat lähettää hakemuksia avoimiin työpaikkoihin koko hakuajan.

Yritykset saavat tapahtuman kautta näkyvyyttä toiminnalleen ja ennen kaikkea hakemuksia avoimiin työtehtäviinsä koko hakuajan. Tämän lisäksi yritykset kohtaavat tapahtumapäivänä potentiaalisia työnhakijoita chatin kautta. Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yritys saa kattavasti kansainvälistä näkyvyyttä.

Ja mikä parasta, rekisteröityminen ja osallistuminen tapahtumaan on sekä työnhakijoille että työnantajille täysin ilmaista!

Yritysten ja työnhakijoiden rekisteröityminen tapahtumaan