<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Schenker Oy:n RekryKoulutusinfo

Aloitusaika:
2.9.2019 10:00
Lopetusaika:
2.9.2019 11:00
Paikka:
Joensuu
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pohjois-Karjala
Kuvaus:

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi Schenker Oy:lle

RekryKoulutuksen kautta sinulla on siihen mahdollisuus!

Oletko kuljetusalasta kiinnostunut, 18 vuotta täyttänyt työnhakija, joilla on vähintään B-luokan ajokortti ja vahva motivaatio sekä hyvä soveltuvuus alalle? Jos vastasit kyllä, niin hae mukaan koulutukseen! 

TULE KUULEMAAN LISÄÄ REKRYKOULUTUSINFOON ma 2.9 klo 10:00 Joensuun TE-toimistoon (Torikatu 36, 4.krs, neuvottelutila). Paikalla on kouluttaja kertomassa koulutuksen sisällöstä ja tavoitteista. 

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Hakijoilta edellytetään ahkeruutta, täsmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä toimia paineen alla. Valinta suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedolliset, taidolliset ja asenteelliset valmiudet, että hän työllistyy valittuun rekrytoivaan yritykseen sekä suoriutuu itsenäisesti yrityksen hänelle osoittamista yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtävistä.

Lue lisää ja hae mukaan koulutukseen: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/686123?searchPhrase=686123&&&announced=0&sort=1