<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Palmia Oy

Aloitusaika:
29.8.2019 13:00
Lopetusaika:
29.8.2019 15:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:


Aika: 29.8.2019 klo 13:00
Paikka: Työllisyyden palvelutori, Pasilan TE-toimisto, Ratapihantie 7, 00520 Helsinki

Palmia Oy rekrytoi ruokapalveluihin lisää tekijöitä! Haemme nyt monipuolisiin kohteisiimme pääkaupunkiseudulla ruokapalvelu-työntekijöitä ja kokkeja. Töitä on tarjolla kouluissa, päiväkodeissa sekä lounasravintoloissamme. Kasvava Palmia tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ravintola-alan ammattilaisille tai jo kokemusta omaaville innokkaille tekijöille.

Tulethan paikalle!

Kokin tehtäviin kuuluvat ruoanvalmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistus-
ohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen. Edellytämme kokin tai dieettikokin ammattitutkintoa.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat keittiön perustyöt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Kassankäyttötaito katsotaan eduksi. Edellytämme alan tutkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä.
Tarjoamme pääsääntöisesti vakituista ja kokoaikaista, säännöllistä päivätyötä.

Lisäksi haemme osa-aikaisia ruokapalvelutyöntekijöitä auttamaan ruuhkahuipuissa.

Tule mukaan kasvavaan ja energiseen organisaatioomme!

Tulethan paikalle ajoissa, sillä tilaisuus alkaa jo klo 13:00. Ota mukaan tulostettu ansioluettelo, jos sinulla on sellainen. Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on täysin vapaaehtoinen.